Η Νάσια Σωτήρχου στο μουσικό δωμάτιο”…παρέα με τον Μάνο Λοΐζο”.

Editor M.T.μουσικές εκδηλώσεις

Μετά την καλοκαιρινή «Βόλτα στο Φεγγάρι» στη μαγευτική Ταράτσα, με θέα την Ακρόπολη, η Νάσια Σωτήρχου επιστρέφει στις Ρίζες – Κεραμεικός, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, στις 22:00, για μια ακόμα ιδιαίτερη βραδιά, αυτή τη φορά στον υπέροχο χώρο του Μουσικού Δωματίου. 
Με τη συνοδεία δύο εξαιρετικών μουσικών, του Χρήστου Κουμούση στο πιάνο και του Γιώργου Πατσιώτη στην κιθάρα, στο μπουζούκι και στη φωνή, θα ερμηνεύσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο αγαπημένες μελωδίες του μεγάλου Μάνου Λοΐζου. 
«Παραμυθάκι μου», « Σ’ακολουθώ», «Όλα σε θυμίζουν», « Το παλιό ρολόι», «Έχω έναν καφενέ», «Η δουλειά κάνει τους άντρες», «Το μερτικό μου απ’ τη χαρά» και άλλα σπουδαία τραγούδια, που μας συντρόφευσαν στις χαρές μας, στις πίκρες μας, στις μοναξιές μας, στους έρωτές μας, θα μας ταξιδέψουν με το χρώμα της μουσικής του Μάνου και το άρωμα των στίχων του Λευτέρη Παπαδόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη, στο έργο που μας κληροδότησε ο μεγάλος αυτός συνθέτης. 
«Ο Μάνος ήταν μια πλαγιά πολύχρωμα λουλούδια που έλαμπαν καθώς τα χτυπούσε ο ήλιος. Και θα λάμπουν για πάντα και πιο πολύ όσο θα υπάρχει και θα λάμπει στον κόσμο αυτός ο μοναδικός ήλιος: Η Καρδιά του Ανθρώπου…» Μίκης Θεοδωράκης 

είσοδος 5 ευρώ
σερβίρονται κρύα & ζεστά πιάτα

ηχοληψία Έλενα Δεληχρήστου